Download en reacties ontwikkelingsstrategie

Hieronder kunt u de ontwikkelingsstrategie downloaden en de video van de participatiebijeenkomst van 14 juni jl. terugkijken. Onderaan deze pagina vindt u een reactie-box. Hier kunt u reacties plaatsen op de strategie.

Download het document

De analyse en de voorlopige koers voor de ontwikkelingsstrategie zijn reeds via deze website met u gedeeld. Op basis van de gevoerde gesprekken met betrokkenen en belanghebbenden is de koers op onderdelen bijgesteld. Volledig nieuwe inhoud vindt u in hoofdstuk 4. Hier staan namelijk het plan van aanpak en de vervolgstappen om tot een succesvolle transitie en transformatie van de binnenstad van Kampen te komen.

Leeswijzer:
Analyse = Hoofdstuk 1 t/m 2.2
Koers = Hoofdstuk 2.3 t/m 3.2
Uitwerking deelgebieden = Hoofdstuk 3.3
Plan van aanpak (nieuwe inhoud!) = Hoofdstuk 4

Kijk de informatiebijeenkomst terug

Hieronder kunt u de online presentatie van de economische ontwikkelingsstrategie en de daaropvolgende vragenronde bekijken. Onderaan deze pagina kunt u reageren op de presentatie of op de inhoud van het rapport.

Reageer op de ontwikkelingsstrategie

Wij willen u de gelegenheid geven om te reageren op de ontwikkelingsstrategie. Via onderstaande reactie-box kunt u vragen en opmerkingen plaatsen, en ook reageren op voorgaande reacties. Vanaf 1 juni 2021 heeft u 6 weken lang de mogelijkheid om te reageren op deze economische ontwikkelingsstrategie.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Commentaren
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties